top of page

De Hobbyvarkenvereniging heeft als doel om informatie over minivarkens te verstrekken, te fungeren als belangenbehartiger voor eigenaars van een minivarken en te bemiddelen voor varkens die een nieuwe plek zoeken. Vaak zoeken mensen via marktplaats naar een nieuwe plek, maar vertellen ons dat geïnteresseerden op het laatste moment afzeggen of ze de indruk hebben dat mensen niet weten waar ze aan beginnen. Wanneer je je varken via ons herplaatst, dan doen wij een eerste selectie om impulsplaatsingen te voorkomen. Daarna koppelen we de geïnteresseerde aan jou en bekijken jullie samen of het tot een goede match kan komen. We rekenen geen vaste kosten voor onze bemiddeling, maar een donatie achteraf is altijd welkom. U kunt hier een donatie doen

Als je een varken wil aanmelden voor herplaatsing hebben we de volgende info nodig, die je ons kunt sturen via een mail naar mail@hobbyvarkenvereniging.nl:

* Actuele en scherpe foto waar het varken helemaal op staat
* Naam
* Leeftijd
* Geslacht (geholpen of niet)
* Korte gedragsomschrijving
* Gewenning aan andere dieren/kinderen

* Heb je een UBN nummer (geld alleen voor NL) en zijn de varkens geregistreerd
* Hoeveel ruimte gewend aan m2 (belangrijk!)
* Woonplaats
* Telefoonnummer

Hobbyvarkenvereniging werkt in Nederland en België en je kunt ons bereiken door te mailen naar mail@hobbyvarkenvereniging.nl

Pip

Pip

Pip is een zeug van 5 jaar. Ze woont nu in Geverik (L). Ze is gewend aan kinderen, honden, konijnen en kippen. Pip is wat groter en forser. Ze vindt het heerlijk om geaaid te worden op haar buikje. In de zomer vindt ze de sproeier en een lekker modder badje heerlijk. Ze komt enthousiast naar je toe als ze eenmaal gewend is.

Roos en Julia

Roos en Julia

Roos en Julia zijn twee zeugen van 6 jaar oud. Ze wonen buiten in Haarle (Overijssel). Roos en Julia wonen momenteel op een zorgboerderij. Hier staan ze samen op een wei met geiten, kippen en shetlanders. Regelmatig komen er kinderen bij in het weitje en dat vinden de dames prima. Ze houden van wroeten en kunnen in de zomer ook genieten van een modderbadje. Ze komen graag naar je toe als je wat lekkers voor ze hebt.

Knorretje en Vlekje

Knorretje en Vlekje

Knorretje en Vlekje zijn twee borgen van ongeveer 8 jaar oud. Ze wonen momenteel buiten in Breskens (Zeeland). De heren zijn tam, de ene houdt iets meer van aandacht en de andere is wat schuwer. Ze komen als je hun naam roept en zijn sociaal. Ze lopen samen met kippen en dat gaat goed. De kippen mogen ook op hun rug staan. Met honden botst het. Knorretje en Vlekje hebben hun omheining al een paar keer gesloopt. Ze zoeken dus een nieuwe plek waar een stevige omheining kan voorzien worden.

Médèt en Bertha

Médèt en Bertha

Médèt en Bertha zijn twee zeugen van ongeveer 5 en 2 jaar oud en ze wonen buiten in Izegem (BE). Médèt is erg aanhankelijk naar de eigenaar en houdt van aandacht en geborsteld worden. Bertha is wat meer afwachtend en is beter gewend aan andere dieren dan aan mensen. Beide varkens zijn gewend aan kippen, konijnen, honden en katten. Kun je Médèt en Bertha een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Bertha & Marie-Jeaneke

Bertha & Marie-Jeaneke

Bertha & Marie-Jeaneke zijn 2 zeugen van volwassen leeftijd. Ze wonen buiten in Zarlardinge (BE). De 2 dames zijn zachtaardig en braaf, maar niet echt aaibaar. Ze zijn gewend aan contact met mensen en andere dieren, waaronder honden. Met tijd en liefde kunnen de dames wel tammer gemaakt worden. De exacte leeftijd van Bertha en Marie-Jeaneke is niet gekend. We schatten dat ze ongeveer 5 à 6 jaar oud zijn.

Spekkie

Spekkie

Spekkie is een borg van 3 jaar oud. Hij woont buiten in Bathmen (OV). Spekkie is eerder schuw. Hij kan wel nog verder gesocialiseerd worden. Tot voor kort leefde hij samen met Zwoertje. 's Nachts sliep hij altijd tegen Zwoertje aan, maar ondertussen is Zwoertje helaas overleden. Nu zit Spekkie bij geitjes om die warmte wat op te vangen. Maar hij mist een varkensmaatje. Spekkie is gewend aan contact met kinderen en andere dieren.

Didi, Bobo en Rudi - noodopvang

Didi, Bobo en Rudi - noodopvang

Didi, Bobo en Rudy zijn zeugjes van 9 jaar. Ze wonen nu in de noodopvang in Overschild (G). Wegens verhuizing naar kleinere woonomgeving van de oude dame waar ze bij woonden, konden ze niet blijven. Ze zijn gewend aan dieren en kinderen, maar zijn niet handtam. Kun je Didi, Bobo en Rudy een plek bieden op een plek waar ze lekker varken mogen zijn? Neem dan contact met ons op.

Sien en Maria

Sien en Maria

Sien & Maria zijn twee zeugjes van 12 jaar oud en wonen in Wommelgem (België). De varkens houden van wroeten, in de modder liggen en gekroeld worden achter hun oren. Ze zijn gewend aan kippen, een pony, de hond (op afstand). Met hele kleine kinderen is voorzichtigheid geboden i.v.m. rangorde. Verder zijn ze kinderen gewend en dat gaat goed. Kun jij Sien & Maria een plek bieden, neem dan contact met ons op.

Biggy en Smalls

Biggy en Smalls

Biggy en Smalls zijn twee zeugjes van ca. drie jaar oud en wonen op Texel. Graag zien we een plek waar ze de ruimte hebben en oud kunnen worden. Ze zijn tam, lief en nog wat angstig gezien de oude schuur waar ze in zaten en uit zijn gehaald, maar zeker niet agressief. Ze reageren goed op andere dieren. Kun jij ze de plek geven die ze verdienen? Neem dan contact met ons op.

Mobutu en Moefasa

Mobutu en Moefasa

Mobutu is een borg van 4 jaar, Moefasa is een zeug van 3,5 jaar. Ze wonen nu in Wingene (Be). Mobutu is Heel rustig en aanhankelijk, houd van een knuffel en een goede borstelbeurt. Moefasa is wat afstandelijker. Ze is erbij gekomen toen Mobutu naar buiten verhuisd is, als gezelschap. Ze zijn gewend aan kinderen, kippen en honden. Kun je Mobutu en Moefasa een plek bieden? Neem dan contact met ons op!

Peppie en Kokkie - in noodopvang

Peppie en Kokkie - in noodopvang

Plek gezocht voor Peppie en Kokkie (2 zeugen van ?? jaar). Ze wonen nu in de noodopvang in Chaam (NB). Het zijn buitenvarkens die kindjes echt te gek vinden. Neem dan contact met ons op via mail@hobbyvarkenvereniging.nl

Thorra

Thorra

Thorra is een zeug van 3,5 jaar. Ze woont momenteel in Izegem (West-Vlaanderen). In het begin, is Thorra wat afwachtend, maar eens ze je vertrouwt is ze erg lief en aanhankelijk. Ze krijgt graag een goede massage. Hiervoor gaat ze ook met plezier op haar zij liggen. Thorra kent ook haar naam als je haar roept en is het gewend om uit de hand te eten. Ze is gewend aan contact met kippen, konijnen en honden. We zijn op zoek naar een plek waar Thorra met een of meerdere varkens kan samenleven.

Big, Babe en Bibi

Big, Babe en Bibi

Big, een borg van 6 jaar, Babe en Bibi (halfzussen), zeugjes van 1,5 jaar). Ze wonen nu in Moerzeke (Be). Big is een stoere borg met een klein hartje. Hij heeft tijd nodig om je vertrouwen te winnen, verder heeft hij het niet zo op honden, maar katten en kippen vind hij prima. Babe is supertam en komt graag naar je toe en slaapt graag samen met Big of haar zus. Bibi is een echte knuffelkont, de kinderen vinden dit uiteraard erg leuk. Babe en Bibi vinden honden in de buurt geen probleem.

In bemiddeling - Knorrie

In bemiddeling - Knorrie

Plek gezocht voor Knorrie! Knorrie is een zeugje van 8 jaar en woont nu in Tienhoven (Ut). Knorrie is een lief en sociaal varken. Ze mist haar moeder, die recentelijk is overleden en zou graag bij een soortgenootje willen wonen. Knorrie kan met dieren zoals pony, kippen en een geit, maar ook met kinderen goed omgaan

Sjors en Sjimmy

Sjors en Sjimmy

Plek gezocht voor Sjors & Sjimmy! Sjors & Sjimmy zijn 2 borgjes van 4 jaar. Zij wonen nu in Den Bosch (NB). Dit zijn twee hele gezellige varkentjes, maar knuffelen slaan ze liever over. Met lekker eten kun je ze altijd blij maken. Ze houden van een stukje grond waarin ze fijn samen kunnen wroeten.

Lotje en de drie biggetjes

Lotje en de drie biggetjes

Plek gezocht voor Lotje en de drie biggetjes! Lotje en de drie biggetjes zijn 4 zeugjes van bijna 2 jaar. Zij wonen nu in Hechtel-Eksel (Be). Het zijn leuke en leive varkjes, die met een beetje geduld ook naar je toe komen. Soms zijn ze wat ondeugend en gaan ze aan de wandel. De dames kunnen het goed vinden met kippen en ze hebben eerder bij een geitje en Shetlanders gestaan. Dat ging ook prima.

Roze en Gijsje

Roze en Gijsje

Plek gezocht voor Roze en Grijsje! Roze en Grijsje zijn twee zeugjes van 5 jaar. Zij wonen nu in Schoonaarde, Dendermonde (Be). Deze dames zijn aan vele dieren gewend, zoals kippen, ganzen en eenden. Roze en Grijsje houden meer van rust op een eigen stukje grond.

Gerrit en Dirk

Gerrit en Dirk

Gerrit en Dirk zijn broers (borgen) van 5 jaar. Zij wonen nu in Tungelroy (klein dorpje bij Weert) (L). Dirk is de dominantste van de twee broers. Hij vind het heerlijk om op zijn buik gekriebeld te worden. Gerrit schrikt wat eerder dan zijn stoere broer. Ze leven buiten samen met wat kippen.

Binky en Gastonnetje

Binky en Gastonnetje

Plek gezocht voor Binky en Gastonnetje! Binky en Gastonnetje zijn 2 zeugjes van 7 jaar. Zij wonen nu in Herk-de-Stad (Limburg, Be). Het zijn lieve dametjes die goed met kinderen en andere dieren samen kunnen. Zo hebben ze altijd met geiten en kippen in een grote wei gewoond.

Charlie en Chaplin

Charlie en Chaplin

Plek gezocht voor Charlie & Chaplin! Charlie en Chaplin zijn borgjes van 2 jaar oud. Ze wonen momenteel in Riemst (Limburg). Charlie en Chaplin zijn schuw, maar laten zich geaaid worden eens ze aan je gewend zijn. Ze luisteren naar hun naam en zijn nieuwsgierig. Ze hebben ervaring met andere dieren. De heren zijn slim en nieuwsgierig en gaan graag op ontdekking, ze hebben dus een stevige omheining nodig.

Piggy

Piggy

Plek gezocht voor Piggy! Piggy is een zeugje van 8 jaar. Zij woont nu in Laarne (Be). Het is een beetje een "einzelgänger", maar staat in de wei naast andere varkens. Piggy kan samen met kippen en kan ook met kinderen overweg. Ze houdt van lekker veel stro in haar hok, dan is ze tevreden.

Big en Betsy

Big en Betsy

Een plek gezocht voor Big en Betsy! Big (roze varken) & Betsy (dalmatiër) zijn 2 zeugjes en zusjes van 5 jaar. Zij wonen nu in Mortsel (Be). Big is een lieverd en niet zo erg vlot. Betsy is duidelijk de baas van deze gezusters. Kippen legden hun eieren in het slaaphok, dat vonden de dames prima. De dames reageren rustig wanneer er mensen met honden langs hun weitje lopen.

Chopsy

Chopsy

Plek gezocht voor Chopsy! Chopsy is een borg van 2 jaar. Hij woont nu in Menen (Be). Chopsy is een heerlijk varkentje wat graag met allerlei speeltjes speelt. Hij vindt het heel fijn om geborsteld te worden. Dingen die wapperen vindt hij wat spannend. Chopsy kent kinderen en speelt er graag mee, zij het wel wat onstuimig. Hij is verder bekend met katten en konijnen.

Bep, Toos en Boris - noodopvang

Bep, Toos en Boris - noodopvang

Plek gezocht voor Bep, Toos en Boris Bep en Toos zijn 2 zeugjen van 3 jaar en Boris is 5 jaar. Zij verblijven nu in Hem (NH). Bep, Toos en Boris zijn lieve, vriendelijke varkens Boris is blind, maar dat beperkt hem niet

Bacon

Bacon

Plek gezocht voor Bacon! Bacon is een borg van 3 jaar. Hij woont nu in Kruibeke (Be). Bacon is een vriendelijk varkentje, die het liefst eerst de kat uit de boom kijkt, maar na een tijdje zal hij heerlijk bij je komen snuffelen. Hij heeft samengewoond met een konijntje en katten zijn geen probleem. Een actieve hond zou wel eens een uitdaging voor hem kunnen zijn, maar een oudere, rustige hond zou waarschijnlijk beter samen gaan met Bacon.

Binkie en Knorretje

Binkie en Knorretje

Plek gezocht voor Binkie en Knorretje! Binkie en Knorretje zijn twee borgjes van 2 jaar. Zij wonen nu Steenbergen (NB). Binkie en Knorretje zijn twee lieve, aanhankelijke en ondeugende varkens, die enorme houden van kroelen. Ze zijn broertjes en echte maatjes. Binkie en Knorretje zijn gewend aan oudere kinderen. Ze wonen bij eenden, katten en konijnen en vinden dat allemaal prima.

Sjors en Sjimmie

Sjors en Sjimmie

Plek gezocht voor Sjors en Sjimmie! Sjors en Sjimmie zijn twee borgjes van 5,5 jaar. Zij wonen nu bij een zorginstelling in Nijverdal (Ov). Sjors en Sjimmie zijn twee knuffelkonten die heel graag geaaid worden. Ze hebben vaak bezoek van kinderen en volwassenen, dus zijn best veel aandacht gewend. De zorglocatie gaat verhuizen naar een kleinere locatie en helaas kunnen Sjors en Sjimmie dan niet mee.

Pitta

Pitta

Plek gezocht voor Pitta! Pitta is een zeug. Zij woont nu in Ardooie (Be). Pitta is een superlief varkentje. Ze heeft op dit moment nog wat overgewicht, maar met wat aanpassing van haar voeding, komt dat vast en zeker goed. Pitta is gewend aan honden, katten en ook kinderen vindt ze leuk.

Edje en Vlekkie

Edje en Vlekkie

Plek gezocht voor Edje en Vlekkie! Edje en Vlekkie zijn 2 zeugjes van 2 jaar. Zij wonen nu in Den Dungen (NB). Edje en Vlekkie zijn 2 leuke zusjes, die graag geaaid worden. Ze vinden kinderen en katten heel gezellig om zich heen en kunnen het met andere dieren ook goed vinden. Dit zijn 2 leuke dames die in een fijne wei een nieuwe kans verdienen.

Brechtje

Brechtje

Brechtje is een zeugje van enkele maanden oud. Ze verblijft momenteel in noodopvang Lonneker (OV). Brechtje kwam in onze noodopvang nadat ze gevonden werd op straat. Brechtje is een typisch jong varkentje. Ze is nieuwsgierig, speels en sociaal. Ze houdt van kroelen én woelen. Brechtje is gewend aan contact met volwassenen en kinderen. Brechtje heeft dna van een groter ras gemixt in zich. Hierdoor zal ze groter worden dan een gemiddeld minivarken en zal ze minimaal 200 m2 nodig hebben.

Bibbel en Truffel

Bibbel en Truffel

Bibbel (zeug) en Truffel (borg) zijn 8 jaar. Zij wonen nu in Vuren (G). Bibbel is echt de baas van de twee rustige varkens. Ze wonen op een kinderboerderij, maar het zou fijn zijn wanneer ze hun 'oude dag' op een wat rustigere plek kunnen doorbrengen. Ze zijn gewend aan allerlei dieren en veel bezoekers van klein tot groot op de kinderboerderij. Voor een appeltje, of twee, heb je er 2 grote vrienden bij.

Orky en Porky

Orky en Porky

Orky en Porky zijn twee Kune Kune zeugen van 6 jaar. Ze wonen momenteel in Nijnsel (NB). De dames zijn ontzettend jolig en doorgaans eerder rustig. Ze zijn heel sociaal en nieuwsgierig. Ze laten ook graag hun mening horen. Orky is slechtziend. Porky is dominant en durft hier soms misbruik van te maken. Daarom worden ze best op een afstandje van elkaar gevoerd. Orky en Porky zijn gewend aan contact met honden.

Kizmo en Corky

Kizmo en Corky

Kizmo en Corky zijn twee zeugjes van 1 jaar. Ze wonen momenteel in Mill (NB). De dames zijn erg lief en sociaal. Ze komen ook uit je hand eten eens ze gewend zijn aan je. Kizmo en Corky zijn gewend aan contact met kinderen en honden.

Porky en Babe

Porky en Babe

Porky en Babe zijn een borg en zeug van 5 en 4 jaar oud. Ze wonen momenteel in Tweede Exloërmond (DR). Porky en Babe zijn lief en aanhankelijk. Babe wordt graag gekroeld, Porky is meer op zichzelf. Maar eens hij aan je gewend is en zelf naar je toekomt, kan hij ook genieten van geaaid worden. Porky en Babe delen hun wei momenteel met andere dieren, waaronder ganzen, eenden en geiten. Ze zijn ook gewend aan contact met kinderen en honden.

Porky

Porky

Porky is een borg van 3 jaar oud. Hij woont momenteel in Oordegem (Oost-Vlaanderen). Porky werd gevonden en gevangen met behulp van de brandweer. Hij is braaf en sociaal, maar nog wat angstig. Na wat tijd en liefde, kan hij zeker verder gesocialiseerd worden. Porky leeft nu samen met kippen, daarnaast is hij ook gewend aan contact met kinderen. We zoeken een plek waar Porky met een of meerdere varkens kan samenleven.

Odette en Georgette

Odette en Georgette

Odette en Georgette zijn twee zeugjes van 3,5 jaar oud. Ze wonen momenteel in Zottegem (Oost-Vlaanderen). Odette is heel nieuwsgierig en geniet graag van alle aandacht die ze kan krijgen. Ze houdt er van om aangeraakt te worden en komt uit je hand eten. Georgette is meer afwachtend. Ze bekijkt alles van op een afstand, maar eens je haar vertrouwen gewonnen hebt, geniet ze ook van aandacht en aanrakingen. De dames zijn gewend aan contact met kinderen, honden, kippen en geitjes.

Thor en Loki

Thor en Loki

Thor en Loki zijn twee borgen van 2,5 jaar oud. Ze wonen momenteel in Baarle-Hertog (Antwerpen). Thor is erg nieuwsgierig en houdt er van om te ravotten in de tuin. Loki is iets terughoudender dan zijn broer, maar kan ook heerlijk rondrennen in de tuin en alles onderzoeken. De heren houden vooral van ontdekken en omwroeten. Ze zijn initieel eerst wat afwachtend en zijn gewend aan samenleven met kippen en konijnen.

Peppa & Boris

Peppa & Boris

Boris en Peppa zijn een borg en zeug van 5 jaar oud. Ze wonen momenteel nu in Weerde (Vlaams-Brabant). Boris is erg sociaal en lief eens hij je kent. Peppa is vooral gehecht aan Boris. Peppa is vermoedelijk blind of slechtziend. Ze zijn beide opgegroeid binnenshuis, maar leven nu buiten. Ze woelen graag in het zand, maar vinden het ook leuk om tussen de mensen te relaxen. Van vreemde mensen zijn ze eerder bang, maar eens ze aan je wennen, zijn ze sociaal.

Lotte & lucky

Lotte & lucky

Lotte is een zeug van 2 jaar oud. Lucky is een borgje van 1 jaar. Ze wonen momenteel nu in Tilburg (NB). Lotte is de moeder van Lucky en is ook de baas. Ze zijn sociaal en rustig. Ze houden van knuffelen en aandacht. Ze zijn gewend aan contact met kippen, daar slapen ze zelfs mee samen.

Basil en Roosje

Basil en Roosje

Basil en Roosje zijn een borg en zeugje. Basil is bijna 5 jaar, Roosje is 4 jaar. Ze wonen momenteel in Wommelgem (Antwerpen). Basil en Roosje zijn rustige en lieve varkentjes. Roosje is iets meer afwachtend en afstandelijk naar nieuwe mensen. Ze is wel actiever dan Basil, die liever dutjes doet. Basil is een echte lamme goedzak. Hij houdt van geaaid worden en ligt graag in de zon. Beide varkentjes woelen graag op zoek naar eten.

Jeff en Dave

Jeff en Dave

Jeff en Dave zijn 2 borgen van 4 jaar. Zij wonen nu in Oirschot (NB). Dave is de dominante van de twee. Ze zijn verder kalm en houden van contact met mensen. Ze eten uit je hand en worden graag geaaid. Ze gaan goed samen met andere dieren.

Bob, Zoe, Puk en Billie

Bob, Zoe, Puk en Billie

Bob (borg) en zijn 3 zussen; Zoe, Puk, Billie van 8 jaar. Zij wonen nu in Langeweg (NB). Dit gezellige viertal is vanaf big al bij de huidige eigenaar. Ze genieten van de aandacht die ze krijgen, houden enorm van kroelen, zijn gewend aan aandacht van kinderen en volwassenen. Ze kunnen ook 2 bij 2 geplaatst worden. De Klauwmevrouw is pas langs geweest, dus alles ziet er na de 'manicure' weer prima uit.

Picky en Bobby

Picky en Bobby

Picky en Bobby zijn 2 borgen van 7 jaar. Zij wonen nu in Noord-Bergum (Fr). Picky is een 'brompotje' en een beetje een angsthaas, voorzichtig met nieuwe dingen zeg maar. Hij is heel lief en gewend aan kinderen. Andere dieren, zoals honden, katten, paarden, geiten en kippen zijn ook gewoon voor hem. Kinderen vind hij oke, wanneer ze wat ouder zijn. Bobby is een sociaal en lief varken. Hij is zeker niet bang of eenkennig. Hij ligt graag samen met Picky ergens te soezen.

Woezel en Pip

Woezel en Pip

Woezel en Pip zijn twee zeugjes van volwassen leeftijd. Ze wonen momenteel in Zevenhuizen (GR). Woezel en Pip zijn rustig van karakter. Ze zijn sociaal naar mensen toe en laten zich graag geaaid worden. De zwarte is iets schrikachtiger. Woezel en Pip wonen momenteel op een zorgboerderij. Bij overname van de boerderij, zijn ook de dieren mee overgenomen waardoor we de exacte afkomst of leeftijd van Woezel en Pip niet kennen.

Bo en Puck

Bo en Puck

Bo en Puck zijn 2 Kune Kune zeugjes van 2 jaar. Ze wonen nu in Doorn (Ut). Bo en Puck lopen met kippen, ganzen en geiten in een weitje. Een gezellige beestenboel dus. Honden zien ze wel eens, maar hebben ze niet los bij gelopen. De dames zijn echte lieverds. Ze houden van kriebelen en zijn dol op aandacht.

Bram en Jaap

Bram en Jaap

Bram en Jaap zijn 2 broertjes (borgen) van 6,5 jaar. Zij wonen nu in Oostvoorne (ZH). Bram is de grootste van de twee. Bram en Jaap zijn ontzettend lief samen en slapen altijd samen in hun stalletje. Ze houden ontzettend van wroeten en in de zon liggen. Modder en water vinden ze gek genoeg helemaal niks. Ze zijn handtam en zijn gewend aan contact met kinderen en honden.

Bella en Beer

Bella en Beer

Bella en Beer zijn broer (borg) en zus (zeug) van 6 jaar. Zij wonen nu in Darp (Dr). Bella en Beer zijn Hongaarse Wolvarkens. Bella is de baas van de twee en Beer laat het daar bij. Soms moppert hij wat omdat hij nog niet aan de beurt is om te eten. Bella vindt het heerlijk om gekriebeld te worden, vooral als ze berig is. Beer is wat schuwer dan zijn zus en zeker geen knuffelbeer. Een blaffende hond, daar kijken ze niet van op.

Ollie

Ollie

Plek gezocht voor Ollie! Ollie is een borg van 8,5 jaar oud. Hij woont momenteel in Zeist (UT). Ollie is gewend aan menselijk contact en is vriendelijk. Zijn huidig domein grenst aan een straat waar veel volwassenen en kinderen passeren, waardoor hij veel passage gewend is. Ollie leefde tot voor kort samen met zijn broer, maar deze is helaas recent gestorven.

Timon en Pumba

Timon en Pumba

Timon en Pumba zijn twee borgjes van 3 jaar oud. Ze wonen momenteel in Hilvarenbeek (NB). Timon en Pumba zijn broers. Ze komen uit hetzelfde nestje en wonen sindsdien samen. Ze hebben ervaring met contact met andere dieren. Momenteel staan ze op een wei met 6 bokjes en 6 kippen. Ze slapen gezellig allemaal samen.Timon en Pumba vinden het heerlijk om te wroeten in de zomer in de modder te rollen.

Lilly en Lola

Lilly en Lola

Lilly en Lola zijn zeugjes van 6 jaar oud. Ze wonen momenteel in Maarssen (UT). Lilly en Lola zijn super lief en gek op aandacht. Ze lopen graag met je mee als je iets lekkers bij hebt, want ze zijn echt gek op eten. Ze zijn gewend aan contact met kinderen en honden. Regelmatig komen er honden bij hen snuffelen en blaffen en daar kijken de dames niet meer van op. Lola heeft sinds jonge leeftijd een vergroeiing bij een van haar nageltjes, maar daar heeft ze niet veel last van.

Olf en Flo

Olf en Flo

Olf en Flo zijn een borg en zeug van 4 jaar oud. Ze wonen momenteel in Zwevegem (West-Vlaanderen). Olf en Flo zijn broer en zus. Ze zijn tam en aaibaar in een rustige omgeving. Wanneer ze zich in het nauw gedreven voelen, trekken ze terug. Ze zijn gewend aan contact met jonge kinderen en kippen. Verder zijn Olf en Flo nieuwsgierige varkens. Wanneer ze de achterdeur horen opengaan, komen ze al uit de stal gelopen. Ze kunnen er ook echt van genieten om in de zon te liggen.

Marcel en Lowie

Marcel en Lowie

Marcel en Lowie zijn twee borgjes van 10 maand uit. Ze wonen momenteel in Bilzen (Limburg, België). Marcel en Lowie zijn een kruising van kune kune en wolvarken. Ze zijn mensen gewend en komen uit je hand eten, maar echte knuffelvarkens zijn het niet. Ze zijn gewend aan contact met kalkoenen en zijn honden achter de omheining. Marcel en Lowie zijn erg nieuwsgierig en hebben nood aan een stevige omheining. Vanwege onenigheid met de buren zoeken we ook dringend een nieuwe thuis voor ze.

Betsie, Beppie en Lenie

Betsie, Beppie en Lenie

Betsie, Beppie en Lenie zijn zeugjes van 6 jaar oud. Ze wonen momenteel in Oirsbeek (Limburg, NL). Beppie is de baas en is niet bang voor mensen. Ze is vooral een eigenzinnige dame. Betsie is minst aanhankelijk en doet haar ding. Lenie is erg gericht op mensen. Ze is ook de smalste en moet bijgevoerd worden. De drie dames kunnen niet zonder elkaar, maar soms ook niet met elkaar. Ze slapen wel altijd met drie samen onder het stro. Ze zijn gewend aan contact met kinderen en schapen.

Dolly

Dolly

Plek gezocht voor Dolly! Dolly is een borg van 5 jaar oud. Hij woont momenteel in Vogelenzang (Noord-Holland) Dolly is een gezellig varken die al jaren bij een restaurant staat. Daardoor gewend is aan mensen en kinderen honden en katten om zich heen. Gewend aan dagelijks even aandacht en wat spelen. Wat kroelen en spelen met water in de zomer vind hij fantastisch.

Billy en Bob

Billy en Bob

Plek gezocht voor Billy en Bob. Billy is een geholpen beer, Bob is een niet geholpen zeug van 2,5 jaar oud. Billy en Bob wonen momenteel in Valthe (Drenthe) Billy is aanhankelijk en houdt ervan om gekriebeld te worden Hij is nieuwsgierig en niet bang aangelegd. Bob komt uit een ander nest en is toch minder sociaal. Ze is wat schrikkerig en afstandelijker dan Billy, maar voor eten komt ze naar je toe en eet ze uit je hand.

sparky

sparky

Plek gezocht voor Sparky! Sparky is een borg van 5,5 jaar oud. Hij woont momenteel in Heerhugowaard (Noord-Holland) Sparky is lief, tikkeltje eigenwijs, luistert goed naar de huidige eigenaar, houdt niet van kleine kinderen, is in het begin wat terughoudend, Sparky is gewend aan andere dieren (konijnen, kat, honden) maar daarin is hij wel wat terughoudend in het begin.

Miley Jane en Purk

Miley Jane en Purk

Plek gezocht voor Miley Jane en Purk. Miley Jane en Purk zijn 2 zeugjes van 6 jaar oud die op Scheveningen wonen. Miley is de baas, Purk is onderdanig naar Miley. Beiden zijn erg lief. Purk gilt als het etenstijd is. Ze zijn veel kinderen gewend, ze staan bij op een miniboerderij van een basisschool, en genieten echt van die aandacht. Ook katten, kippen, konijnen gaat prima. Geiten is helaas geen optie, Miley valt ze aan en Purk is erg bang voor ze. Beiden zijn goed gezond.

Waldo en Maurice

Waldo en Maurice

Plek gezocht voor Waldo en Maurice Waldo en Maurice, 2 borgjes, wonen momenteel in Merksplas (provincie Antwerpen) Ze worden volgende lente 6 jaar. Het zijn gecastreerde broers. Waldo, de zwarte, is heel lief en begin je hem over zijn buik te strelen, gaat hij direct op zijn zij liggen en valt in slaap. Maurice is de bruine en doof vanaf het begin door een antibioticakuur, is wel mobiel. Ze moeten samen blijven.

Pumba en Kottelet

Pumba en Kottelet

Plek gezocht voor Pumba en Kottelet Pumba (borg) en Kottelet (zeugje) wonen momenteel in Lebbeke (Oost-Vlaanderen) Het zijn broer en zus. Ze zijn heel lief en worden graag geaaid. Ze zijn gewend aan honden en kinderen. Als ze je met eten aan horen komen dan knorren ze, verder maken ze geen lawaai. Pumba is beschermend naar Kottelet.

Teun en Buurman

Teun en Buurman

Plek gezocht voor Teun en Buurman Teun en Buurman zijn 2 borgjes van onbekende leeftijd en wonen momenteel in Sint Michielsgestel (NB) Teun en Buurman zijn onverwant. Teun is heel kindvriendelijk en aaibaar. Hij is aanhankelijk en nieuwsgierig. Buurman is een goedzak die graag op zichzelf is. Hij zoekt mensen/kinderen niet op. Hij doet geen vlieg kwaad. Beiden lopen van kleins af aan tussen de geiten en sinds 2018 ook bij ezels.

Babe en MissPiggy

Babe en MissPiggy

Plek gezocht voor Babe en MissPiggy Babe en MissPiggy zijn 2 kune kune zeugjes van bijna 4 jaar oud en wonen momenteel in Portugaal (Zuid-Holland) De dames zijn altijd samen en liggen regelmatig samen te zonnebaden. MissPiggy heeft een wit en een zwart oor. Kroelen is naast zonnen hun grootste hobby en dat doen ze dan ook regelmatig en heel graag. Babe is niet zo groot, de "baas" van de twee. Sociaal maar soms ook wat meer op zichzelf. MissPiggy is wat groter. Zachtaardig en lief.

Tony

Tony

Plek gezocht voor Tony Tony is een borg van 5,5 jaar oud en woont momenteel in Gouderak (Zuid-Holland) Tony is een varken wat zich makkelijk laat aanhalen en kroelen door mensen die hij kent, maar aan vreemde mensen moet hij wel even wennen. Op onbekende mannen kan hij wat angstiger reageren. Tony is op afstand gewend aan honden en gaat prima om met kinderen

Leentje

Leentje

Plek gezocht voor Leentje! Leentje is een zeug van 3 jaar. Ze woont nu in Nieuwegein (Utrecht). Leentje werd recent gered van de dood door haar huidige verzorgster. Helaas kunnen ze haar zelf niet houden, dus wordt er een liefdevolle thuis voor Leentje gezocht. Leentje is sociaal en nieuwsgierig. Als ze je hoort, komt ze meteen kijken. Nu zit Leentje alleen, maar voordien zat ze samen met kippen. We zoeken een plek waar Leentje met een of meerdere varkens kan samenleven.

Jana en Kiki

Jana en Kiki

Plek gezocht voor Jana en Kiki! Jana en Kiki zijn twee dames van 7 jaar. Ze wonen momenteel in Hamont (Limburg, België). Kiki is de grootste van de zusjes. Ze is wat slechthorend en is de dominantse van de twee. Jana is kleiner en tammer dan Kiki. De dames zijn niet echt handtam. Ze zijn nooit echt knuffelig geweest. Ze zijn wel gewend aan samenwonen met andere dieren. Nu leven ze samen met kippen en eendjes.

Bob en Annie

Bob en Annie

Plek gezocht voor Bob en Annie! Bob en Annie zijn een borg en gesteriliseerde zeug van 6 jaar oud. Ze wonen momenteel in Boekelo Enschede (Overijssel). Bob en Annie zijn broer en zus. Ze zijn beiden heel sociaal en gezellig. Ze genieten van aanraking en vallen graag omver om gekriebeld te worden. Ze zijn gewend aan kippen, honden, katten, konijnen en cavia's. Dit duo loopt regelmatig los in het grasveld aan hun huidige verblijf. Dan lopen ze zonder problemen samen met de hond en kat.

Vera en Victor

Vera en Victor

Plek gezocht voor Vera en Victor! Vera en Victor zijn een zeug en borg van 2,5 jaar oud. Ze wonen momenteel in La Driebergen-Rijsenburg (Utrecht). Victor is zachtaardig van karakter. In de zomer houden ze er van om in de modder te zoelen. Vera en Victor zijn niet echt handtam, maar laten borstelen maar laten borstelen wel toe, behalve tijdens etenstijd. Gezien hun jonge leeftijd, kunnen ze wel nog verder gesocialiseerd worden. Dit duo is een kruising tussen Duroc en Bonte Bentheimer.

Rooie en Chef

Rooie en Chef

Plek gezocht voor Rooie en Chef! Rooie en Chef zijn kune kune zeugjes van 1,5 jaar. Ze wonen momenteel in Valthermond (Drenthe). Dit olijke duo houdt van aandacht en wordt graag gestreeld. Ze kruipen graag samen onder het stro of luieren in de zon. Daarbuiten zijn ze heel actief en lopen ze tevreden en knorrend rond. Rooie en Chef zijn gewend aan schapen, kippen en honden in de buurt, maar wel gescheiden met een omheining. Ze zijn ook gewend aan kinderen.

Freek en Lena

Freek en Lena

Plek gezocht voor Freek en Lena! Freek en Lena zijn een borg en zeug van 1,5 en 4 jaar oud. Ze wonen momenteel in Zuidoostbeemster (NH). Freek en Lena zijn kune kune varkens. Ze zijn beide lief en nieuwsgierig. Ze laten zich heerlijk aaien en kroelen en houden er van als je hen kriebelt op de buik. Freek is de dominantste en laat tijdens etenstijd dit altijd even weten door te grommen naar Lena. De varkens zijn gewend aan andere dieren. Nu lopen ze samen met onder andere kippen en loopeenden.

Lola

Lola

Plek gezocht voor Lola!  Lola is een zeug van 11 jaar oud. Ze woont momenteel in Zenderen (Overijssel). Lola is ontzettend lief en zachtaardig. Ze wordt graag geborsteld en houdt van kriebelen. In het begin is ze bij vreemden wel even gereserveerd. Verder is Lola ook gewend aan kippen, schapen en honden. Lola woonde tot voor kort samen met een ander varken. Deze is echter veel te dominant naar Lola. Daarom wordt Lola nu apart gehouden, maar ze mist gezelschap van een ander varkentje.

Nora en Kora

Nora en Kora

Plek gezocht voor Nora en Kora! Nora en Kora zijn zeugjes van 2,5 jaar oud. Ze wonen momenteel in Zeeland (NB). Nora en Kora zijn vrolijke, rustige varkens. Ze houden van wroeten en lopen momenteel naast een weitje met geiten. De dames zijn zusjes en leven sinds hun geboorte samen.

Marcel en Mariette

Marcel en Mariette

Plek gezocht voor Marcel en Mariette! Marcel en Mariette zijn twee borgen van 1,5 jaar oud. Ze wonen momenteel in Hemiksem (Antwerpen). Marcel en Mariette zijn redelijk tam. Ze zijn gewend aan mensen en komen voer uit je hand halen. Soms zijn ze wat onzeker, vooral Mariette. Marcel laat zich wel graag aaien eens hij je kent. Marcel en Mariette zijn gewend aan kinderen en heel wat dieren, waaronder katten, honden, kippen en konijnen.

Bella en Deedee

Bella en Deedee

Plek gezocht voor Bella en Deedee! Bella en Deedee zijn 2 zeugen van volwassen leeftijd. Ze wonen momenteel in Veendam (Groningen). De dames zijn erg lief. Bella ligt veel te slapen in haar stalletje en is meer op zichzelf. Deedee is energieker als Bella en loopt meer rond. Wanneer het etenstijd is, komen de dames vrolijke knorrend je begroeten. Bella en Deedee staan momenteel op een kinderboerderij en zijn dus gewend aan kinderen en andere dieren.

bottom of page