top of page
Het Grote Kleine Varkenshandboek

Het Grote Kleine Varkenshandboek is een veelomvattend werk over het houden en opvoeden van varkens. Door een combinatie van feitelijke informatie en citaten van varkenseigenaars, geeft het een compleet beeld, hoe het nu werkelijk is om een varken in huis en tuin te houden. Het boek beslaat 320 pagina’s, bevat ruim 50 kleurenfoto’s en geeft veel feitelijke informatie over de verzorging en het houden van varkens, zowel binnen als buiten gehouden. Vragen over voeding, lichamelijke verzorging, ziektes, opvoeding en samenleven met andere gezinsleden, het komt allemaal aan bod.

Tuigjes

Voor vrolijke varkens vriendjes facebookpagina

Varkens hebben een hele typische bouw en daarom passen de meeste hondentuigjes dan ook niet voldoende. Je varken glipt er makkelijk uit of het zit zo oncomfortabel dat het een strijd is om het aan te krijgen. Daarom maakt Doreen van 'Voor vrolijke varkens vriendjes' op maat gemaakte tuigjes. Verkoop alleen via facebook.

Snuffelmat

De snuffelmat is bedacht door enthousiaste hondenmensen die weten dat honden graag nadenken. Dit geldt voor varkens natuurlijk ook, dus ook voor je varken is de snuffelmat een aanwinst. De mat bestaat uit een hele bos geknoopte fleecestroken waar je de muesli of ander lekkers tussen kunt verstoppen. Je varken gaat dan snuffelen tussen de stroken om het verstopte lekkers te zoeken.

bottom of page